Creative Commons License Home | Interessante links   Frederik Vandeputte (frederik@atletiekfotos.be)


     
 

Atletiek

 

Volleybal

 

Overig

 

PortfolioInloggen:
 


<< Ga terug naar het overzicht >>

USA trip - day 14


Dag 14 moest ook een van de hoogdagen van onze reis worden, maar dat viel allemaal bijna volledig in het water, of moet ik zeggen in de sneeuw. Blijkbaar was het park rond de Grand Tetons nog niet open voor autoverkeer, en langlaufski's hadden we niet meteen bij. We hebben we er kunnen genieten van enkele fenomenale landschappen, die in de zomer overigens volledig groen uitslaan.

We besloten dan maar redelijk snel door te rijden naar Yellowstone. De bedoeling was om het park via de zuidelijke ingang te betreden. Helaas stond er op een bord te lezen dat de zuidelijke ingang nog dicht was. Na wat gegoogle op de iphone, bleek dat de zuidelijke en oostelijke ingangen nog niet voor het publiek geopend waren door de lange winter. En alsof we het zo gepland hadden, bleken de westelijke en noordelijke ingangen net vandaag te openen. Voor de westelijke ingang moesten we wel een heel stuk terugkeren, en hadden we een rit van minstens 3 uur voor de boeg. We maakten meteen rechtsomkeer, en in de namiddag kwamen uiteindelijk aan in West Yellowstone, een stadje net aan de westelijke ingang. We besloten eerst zuidelijk te rijden, tot aan de old faithful, en onderweg de leuke stopplaatsen aan te doen. Hierbij moesten we enkele keren traag langs enkele bizons rijden die op de weg aan het wandelen waren. De fauna is daar immers heel nadrukkelijk aanwezig, in tegenstelling tot de parken daarvoor. De noordelijke kant zouden we dan de dag erna bezoeken...Gepost op 10 september 2009
<< Ga terug naar het overzicht >>Reactie toevoegen


Naam(*):


Email(*):

Je emailadres blijft priv en zal niet op de website staan.

Reactie(*):

Creative Commons License Op alle foto's die op deze website te zien zijn is een Creative Commons Licentie van toepassing. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk gebruik van deze foto's. Mensen die niet wensen dat hun foto op deze website verschijnt, mogen mij altijd contacteren.