Creative Commons License Home | Interessante links   Frederik Vandeputte (frederik@atletiekfotos.be)


     
 

Atletiek

 

Volleybal

 

Overig

 

PortfolioInloggen:
 


<< Ga terug naar het overzicht >>

USA trip - day 12


Nog geen twee dagen geleden liepen we rond in Death Valley, met meer dan 35 graden. Toen we op dag 12 opstonden, bleek er een sneeuwbui over onze slaapplaats getrokken te zijn. Na ons ontbijt vertrokken we richting Zion NP, maar het weer beloofde weinig goeds. We reden door een ferme sneeuwbui. Gelukkig werd het weer beter toen we Zion naderden. Een heel mooi park, vooral om uren lang te hiken. Daarvoor hadden we helaas geen tijd, dus beperkten we ons vooral tot een rondrit op de bus, die ons doorheen de kloof rondvoerde. Op de terugweg stopten we bij enkele stopplaatsen.

Daarna reden we door naar Bryce Canyon, dat we net voor zonsondergang bereikten. Het park was eigenlijk al dicht, maar gelukkig konden we het wel nog binnenrijden. Daar konden we nog enkele mooie uitzichtspunten bewonderen, vooraleer in the middle of nowhere in een echte sneeuwstorm terecht te komen, op een relatief klein baantje en amper 10 meter zicht. Bibi zat achter het stuur, en was blij om na verloop van tijd in het spoor van een vrachtwagen te kunnen rijden, tot aan de interstate. Daar reden we nog even verder, en zochten we vervolgens een motel op...
Gepost op 10 september 2009
<< Ga terug naar het overzicht >>Reactie toevoegen


Naam(*):


Email(*):

Je emailadres blijft priv en zal niet op de website staan.

Reactie(*):

Creative Commons License Op alle foto's die op deze website te zien zijn is een Creative Commons Licentie van toepassing. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk gebruik van deze foto's. Mensen die niet wensen dat hun foto op deze website verschijnt, mogen mij altijd contacteren.