Creative Commons License Home | Interessante links   Frederik Vandeputte (frederik@atletiekfotos.be)


     
 

Atletiek

 

Volleybal

 

Overig

 

Portfolio



Inloggen:
 


<< Ga terug naar het overzicht >>

USA trip - day 6


29 palms ligt vlak bij de ingang aan Joshua Tree national park. Best wel een mooi park, waar we wat op rotsen geklauterd hebben, enkele mooie uitzichten gezien hebben, en bijna klem gereden waren en zonder benzine gevallen waren. We hadden op een ruw paadje een verkeerde afslag genomen, en we waren een small, ruw baantje opgegaan, waar we uiteindelijk rechtsomkeer moesten maken wegens niet te doen met onze wagen wegens teveel rotsen. Spannend was dat onze benzinetank al serieus leeg was, en we net op een stuk zaten waar normaal geen kat voorbijkomt :-)

Uiteindelijk zijn we dan toch mooi terug op de hoofdbaan terechtgekomen, en zijn we eerst het park weer uitgereden om te tanken. Vervolgens zijn we het park opnieuw binnengereden, en het tweede deel van het park doorkruist, o.a. met de cactussen en het uitzicht tot in Mexico.

Daarna was het in rechte lijn naar Los Angeles. Het initiele plan was om voor zonsondergang op de pier van Santa Monica te staan, maar door onze problemen eerder bleek dit echter niet mogelijk. Op onze weg naar LA kwamen we ook een gigantisch windmolenpark tegen. Het zou me niet verbazen als daar alleen meer windmolens staan dan in gans Europa samen...

Toen ze de voorsteden van LA binnenreden, kregen we honger, en zijn we eerst een sushi-restaurant binnengestapt, mijn eerste keer, en het viel reuze mee. Erna zijn we tot aan de pier van Santa Monica gereden, het officiële eindpunt van de Route66, deden ze onze schoenen uit en stapten we in de Stille Oceaan :-) Een plotse grote golf overspoelde al onze schoenen...gelukkig stonden ze er nog :-)







































































Gepost op 8 september 2009
<< Ga terug naar het overzicht >>

Reacties


Oufcqgoj


weectuada

I enjoyed reading your blog. Keep it that way. jhpzzokmtubfiqxd

mrgcduozbt

onegymvfxzakiyuffxvz, [url=http://www.klpmfukpfl.com]beldevjrja[/url]

tloyupmsgz

jsvehcxdschihkkyndii, http://www.mwlnyjxfyu.com kqzzddhqrj



Reactie toevoegen


Naam(*):


Email(*):

Je emailadres blijft privé en zal niet op de website staan.

Reactie(*):









Creative Commons License Op alle foto's die op deze website te zien zijn is een Creative Commons Licentie van toepassing. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk gebruik van deze foto's. Mensen die niet wensen dat hun foto op deze website verschijnt, mogen mij altijd contacteren.