Creative Commons License Home | Interessante links   Frederik Vandeputte (frederik@atletiekfotos.be)


     
 

Atletiek

 

Volleybal

 

Overig

 

Portfolio



Inloggen:
 


<< Ga terug naar het overzicht >>

USA trip - day 5


Op dag 5 besloten we eerst nog eens terug te keren naar de Grand Canyon, aangezien we de avond ervoor er maar een stukje van gezien hadden. Het weer was nog steeds schitterend, en het zicht adembenemend. Tijd om te hiken of de canyon af te dalen hadden ze niet, dus na enkele uitzichtspunten rustig bezocht te hebben, besloten we vervolgens onze reis verder te zetten, richting California.

Daarbij volgden we weer een bekend stukje route66, dat voor een keer sterk afwijkt van de interstate. Onderweg is er ook een stukje doorheen de bergen. Dit in combinatie met enkele dreigende wolken, gaf een heel speciale sfeer :-) Na door het dorpje Oatman gereden te hebben, reden we vervolgens richting Needles, en uiteindelijk nog tot 29 Palms, waar het bulkte van de kapperszaken die allemaal een marine haircut aanboden. Vlak naast het dorpje lag immers de grootste marinebasis in de VS. Na een lekkere pizza en het incident met de verstopte WC konden we eindelijk naar ons bed...

















































































Gepost op 8 september 2009
<< Ga terug naar het overzicht >>



Reactie toevoegen


Naam(*):


Email(*):

Je emailadres blijft privé en zal niet op de website staan.

Reactie(*):









Creative Commons License Op alle foto's die op deze website te zien zijn is een Creative Commons Licentie van toepassing. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk gebruik van deze foto's. Mensen die niet wensen dat hun foto op deze website verschijnt, mogen mij altijd contacteren.